Terug

Maak kennis met de huisartsen van het Medisch KwartierIn maart openen de deuren van het Gezondheidscentrum Nieuwe Houthaven, een multidisciplinair centrum met een uitgebreid aanbod van specialismes, allen onder één dak. Hoogste tijd om de verschillende disciplines beter te leren kennen. Vandaag maken we kennis met de medewerkers van huisartsenpraktijk het Medisch Kwartier die de huisartsenzorg op zich neemt in het Gezondheidscentrum Nieuwe Houthaven.

Huisartsen in het Gezondheidscentrum Nieuwe Houthaven

Al jarenlang zijn de huisartsen Nienke Esselink en haar collega’s een vertrouwde gezichten in de buurt. Met de verhuizing naar de Nieuwe Houthavens is het ook voor ons tijd voor een nieuwe uitdaging en we kijken er naar uit om deel uit te maken van het Gezondheidscentrum Nieuwe Houthaven.

De medewerkers van het Medisch Kwartier

In onze huisartsenpraktijk, het Medisch Kwartier, zijn vier huisartsen werkzaam. Nienke Esselink, Marieke Fokkens, Ivo Harmse en Robert-Jan de Muinck Keizer. Onze huisartsen worden bijgestaan door onze praktijkondersteuner Simone de Wit en de assistentes Mirjam Boenning, Nahid Benali en Soukaina Laamarti. Het team staat elke dag voor u klaar met als doelstelling het bieden van de voor u best mogelijke zorg.

Omdat we het als gezondheidscentrum belangrijk vinden om een ruim aanbod aan medische disciplines in huis te hebben, is er in het gezondheidscentrum ook een psycholoog Sanne van Stolk, diëtiste Celeste Blankenzee en twee psychiaters van psychiatrische praktijk Psydok werkzaam.

Afspraak maken

Wist u trouwens ook dat u ook online een afspraak kan inplannen? En dat u ook via een e-consult u vragen aan de huisarts kan stellen?

We zien u graag in maart terug in het Gezondheidscentrum de Nieuwe Houthaven. Tot die tijd staan we voor u klaar in de voor u bekende praktijk in de van Diemenstraat.