Terug

Fysiotherapie in het Gezondheidscentrum Nieuwe HouthavenIn januari openen de deuren van het Gezondheidscentrum Nieuwe Houthaven, een multidisciplinair centrum met een uitgebreid aanbod van specialismes, allen onder één dak. Hoogste tijd om de verschillende disciplines beter te leren kennen. Vandaag maken we kennis met de fysiotherapeuten van het Gezondheidscentrum Nieuwe Houthaven.

Fysiotherapie in de Nieuwe Houthavens

Al jaren zijn de fysiotherapeuten van Fysiotherapie Centrum Amsterdam een vertrouwd gezicht in de buurt, onze praktijk is dan ook al meer dan 25 jaar gevestigd in de Zeeheldenbuurt.

Ook voor ons is het tijd voor een nieuwe uitdaging en we verhuizen dan graag mee vanaf de van Diemenstraat naar de Nieuwe Houthavens om aldaar de fysiotherapie te verzorgen.

Onze specialisaties

Scholing staat hoog bij ons in het vaandel en naast algemene fysiotherapie bieden we een tal van andere specialisaties aan. Zo kunt u bij ons terecht voor manuele therapie, orofaciale fysiotherapie (kaakfysiotherapie) oedeemtherapie, longfysiotherapie bij COPD en podoposturale therapie.

Hiernaast wordt er in onze oefenzaal looptraining gegeven bij Claudicatio klachten (ook wel bekend als etalagebenen) en zijn we gespecialiseerd in het behandelen van herniaklachten, schouderklachten, sportblessures en hebben we jarenlange ervaring op het gebied van fysiotherapie bij ouderen. Voor het complete aanbod aan therapieën en specialisaties, neem gerust een kijkje op onze website. Daar vindt u veel informatie over wat de fysiotherapeut kan betekenen voor u klachten.

Trainen bij Fysiotherapie Centrum Amsterdam

In onze moderne trainingsruimte worden verschillende groepslessen gegeven, zoals pilates, conditietraining, rugschool en 55+ fitness. Ook voor vrij trainen en fitness bent u van harte welkom in de oefenzaal van de fysiotherapie in de Nieuwe Houthavens.

Dit vinden wij belangrijk

Bij ons staat u en uw klacht altijd centraal en we zullen altijd onze uiterste best doen om u zo goed mogelijk te helpen. De best mogelijke zorg in een welkome en gezellige omgeving. Dat is hoe wij graag werken!

Tot in januari in het Gezondheidscentrum Nieuwe Houthavens!