Terug

Een echte buurtapotheek en zorg op maatDe apotheek in het gezondheidscentrum De Nieuwe Houthaven is net als de locatie op de Spaarndammerstraat een echte buurtapotheek. De apotheek vindt het belangrijk om goede relaties te onderhouden met andere zorgverleners, wat nu binnen de context van het gezondheidscentrum nog beter te realiseren is. Goede zorg op maat, op een klantvriendelijke en flexibele manier.

De meest apotheken maken tegenwoordig deel uit van grote ketens. Apotheek Nieuwe Houthaven en de Spaarndammer Apotheek zijn geheel zelfstandig en onafhankelijk van een keten. Hierdoor kan de apotheek flexibeler werken en investeren in producten en diensten die zij zelf, vanuit goed zorgverlenerschap, belangrijk vindt.

Service en diensten

Apotheek Nieuwe Houthaven is een volwaardige apotheek en biedt alle daarbij behorende diensten aan. Op werkdagen is de apotheek geopend van 08.00 tot 17.30 uur. U kunt uw medicijnen uit de afhaalkluis halen (24/7) en op zaterdagochtend van 09.00 tot 13.00 uur kunt u terecht in de Spaarndammer Apotheek. Ook kunt u uw medicijnen gratis laten bezorgen op werkdagen. Voor de deur van de apotheek bevindt zich een parkeerplaats voor mindervaliden.

Ontmoet het team van Apotheek Nieuwe Houthaven

Apotheek Nieuwe Houthaven heeft op 24 februari 2020 haar deuren geopend. Hans Smit en Ada Blok, laatstgenoemde is tevens eigenaar van de Spaarndammer Apotheek, zijn de initiatiefnemers van Apotheek Nieuwe Houthaven. De apotheek wordt beheerd door apotheker Linda Tan, die wordt bijgestaan door de apothekersassistentes Fatima El Idrissi en Rwida Mohammed. Het team van de apotheek zal waarschijnlijk in de loop van 2020 al worden uitgebreid, als het aantal cliënten van de apotheek toeneemt.

De voordelen van Apotheek Nieuwe Houthaven op een rij

  • · Goede zorg op maat op een klantvriendelijke en flexibele manier
  • · Ruime openingstijden. Zaterdagochtend is de Spaarndammer Apotheek geopend en de mogelijkheid om na werktijd en buiten openingstijden van de apotheek de medicijnen op te halen vanuit de afhaalkluis
  • · Gratis bezorging van de medicatie op werkdagen
  • · Mindervaliden parkeerplaats voor de deur
  • · Zelfstandige apotheek, geen grote keten, waardoor we flexibeler werken en investeren in producten en diensten die de apotheek zelf, vanuit goed zorgverlenerschap, belangrijk vindt.